Web Analytics Made Easy - Statcounter

تحقیقات جدید نشان می‌دهد که سرفه کردن در تلفن شما می‌تواند برای تشخیص کرونا مفید واقع شود. یک اپلیکیشن جدید برای گوشی‌های هوشمند توسط ResApp Health Limited، یک شرکت فناوری سلامت استرالیایی، ممکن است به زودی با درخواست از افراد برای سرفه کردن در تلفن هایشان، روند تشخیص COVID-۱۹ را تسهیل کند. مانند راه حل مشابهی که برنامه ResApp از یادگیری ماشینی برای تجزیه و تحلیل الگو‌های سرفه و تعیین اینکه آیا یک فرد به ویروس کرونا مبتلا است یا خیر، استفاده می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش slashgear، در یک جفت کارآزمایی بالینی که با مجموع ۷۴۱ بیمار از ایالات متحده (NCT۰۴۸۶۴۵۳۵) و هند (CTRI/۲۰۲۱/۰۹/۰۳۶۵۸۱) انجام شد، ResApp توانست COVID-۱۹ را با دقت ۹۲ درصد تشخیص دهد. این شرکت آن را به عنوان یک روش آنی برای غربالگری کووید-۱۹ قبل از سایر اشکال آزمایشی که نیاز به سوراخ‌هایی از دهان یا حفره بینی فرد دارد، پیشنهاد می‌کند. روش این می‌تواند یک گزینه عالی برای مکان‌هایی باشد که نیاز به آزمایش‌های مکرر دارند، مانند مراکز خرید، بیمارستان ها، ادارات، ورزشگاه‌ها و سایر مکان‌های عمومی که بازدیدکنندگان زیادی را به خود جذب می‌کنند.

سریعتر از تست‌های معمولی COVID-۱۹

این شرکت ادعا می‌کند که انجام این آزمایش کمتر از ۳۰ ثانیه طول می‌کشد و نتایج را بدون هیچ گونه خطر زیست محیطی از زباله‌های زیستی تولید شده نشان می‌دهد. برنامه ResApp همچنین دارای پتانسیل دور زدن مقدار قابل توجهی از هزینه‌های لجستیکی و مشکلاتی است که معمولاً با آزمایش‌های سنتی مرتبط است. محققان پزشکی هنوز در حال تلاش برای یافتن راه‌های سریع، اما مهم‌تر از آن، قابل اعتماد برای تشخیص COVID-۱۹ هستند. دو روش رایجی که امروزه برای تشخیص وجود COVID-۱۹ در بیماران مورد استفاده قرار می‌گیرد، آزمایش سریع آنتی ژن (RAT) و فرآیندی به نام (RT-PCR) است.

تست RAT آنتی ژن‌ها را در حفره بینی فرد تشخیص می‌دهد کیت‌های خودآزمایی COVID-۱۹ از روش RAT استفاده می‌کنند. استفاده از RT-PCR به اندازه روش ساده‌تر RAT سریع نیست، اما با یک آزمایش گسترده تر، دقت بیشتری حاصل می‌شود. RT-PCR نمونه‌ای را برای نشانگر‌های ژنتیکی خاص کووید-۱۹ آزمایش می‌کند و به مقامات بهداشتی و بیماران اطلاعاتی واضح در مورد اینکه آیا درمان ضروری است یا خیر، می‌دهد.

سرمایه گذاری فایزر در اپلیکیشن تشخیص کرونا

اگرچه این برنامه می‌تواند تشخیص دهد که فردی به COVID-۱۹ آلوده شده است، اما نمی‌تواند تشخیص دهد که فرد به کدام نوع ویروس مبتلا شده است. این شرکت اشاره می‌کند که این اپلیکیشن در تشخیص کووید-۱۹ در طول افزایش هر دو نوع Omicron و Delta ثبات نشان داده است. نتایج این مطالعه هنوز در هیچ مجله پزشکی منتشر نشده و یا تحت بررسی همتایان قرار نگرفته است. زمانی که این اتفاق بیفتد، تحلیل معتبرتری از قابلیت اطمینان برنامه خواهیم داشت.

در همین حال، غول دارویی فایزر برای پیشنهاد خرید حدود ۷۵ میلیون دلاری به ResApp Health Limited مراجعه کرده است. به گزارش ۹News، شرکت فایزر استرالیا قرار است ۱۰۰ درصد سهام ResApp را با حدود ۰.۰۸۴ دلار به ازای هر سهم خریداری کند. ResApp همچنین چندین برنامه دیگر را در زیر چتر خود دارد تا بیماری‌های تنفسی را به سادگی با نظارت بر ویژگی‌های تنفسی افراد تشخیص دهد.

بیشتر بخوانید

قفل گوشی های آیفون با ماسک هم باز می شود باشگاه خبرنگاران جوان فضای مجازی دريچه فناوری

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: تشخیص کرونا اپلیکیشن جدید کیت تشخیص کرونا تست کرونا تشخیص دهد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۳۳۰۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا جنیفر انیستون در تیک تاک حساب کاربری ندارد؟

ایتنا - جنیفر آنیستون بازیگر مشهور آمریکایی دلایل عدم تمایل خود به ایجاد حساب کاربری در اپلیکیشن محبوب تیک تاک را توضیح داد.
جنیفر آنیستون بازیگر مشهور آمریکایی دلایل عدم تمایل خود به ایجاد حساب کاربری در اپلیکیشن محبوب تیک تاک را توضیح داد.

به گزارش ایتنا، اظهارات انیستون به Page Six در زمانی بیان شد که تعداد کاربران تیک‌تاک به بیش از 1.5 میلیارد نفر رسیده بود و این اپلیکیشن در مناطق آسیایی و غربی به ویژه در ایالات متحده به محبوبیت فوق‌العاده ای دست یافته بود.

جنیفر آنیستون گفت که نمی‌خواهد در چالش‌های ترند شده در "تیک تاک" افراط کند و خاطرنشان کرد که زندگی او و دیگران را نابود می‌کند.

بازیگر سریال "دوستان" هشدار داد که استفاده از رسانه‌های اجتماعی می‌تواند بر سلامت روان تأثیر بگذارد.

قابل ذکر است که جنیفر آنیستون در سال 2019 مدت‌ها بعد از پیوستن اغلب ستاره‌های هالیوود به معروف‌ترین اپلیکیشن اشتراک گذاری عکس، به پلتفرم اینستاگرام پیوست.

دیگر خبرها

  • چرا جنیفر انیستون در تیک تاک حساب کاربری ندارد؟
  • درخواست تسهیلات طرح پذیرنده ملی هم آنلاین شد
  • هدیه زاکانی به معلمان تهرانی: خدمات رایگان فرهنگی و ورزشی را از طریق اپلیکیشن شهرزاد دریافت کنید
  • ۵ دمنوشی که برای درمان سرماخوردگی معجزه می‌کند
  • ایموجی صوتی؛ قابلیت بسیار عجیب نرم‌افزار تماس اندروید
  • سالانه ۲ میلیارد آزمایش پزشکی در کشور انجام می شود
  • بسته ویژه اینترنت ۳۰ گیگابایتی دولت برای معلمان
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • انجام سالانه ۲ میلیارد آزمایش پزشکی با حداقل خطا در کشور
  • پیشگیری از دومیلیون مرگ کودکان با استفاده واکسن‌های موجود