Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین، مریم نواب زاده اظهار کرد: یکی از راه‌های درمان این است که تخم گشنیز و نبات را به میزان مساوی با هم ترکیب کرده و بعد از هر وعده غذایی یک قاشق غذاخوری از آن را مصرف کنید.

وی ادامه داد: همچینن می‌توانید ناحیه پیشانی و گیجگاه را با روغن بنفشه یا روغن بابونه به صورت ملایم ماساژ دهید و یا می توانید گلاب و روغن گل سرخ را روزی چند بار بو کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این متخصص و مدرس طب ایرانی بیان کرد: یکی از مشکلاتی که پس از بهبود هم مبتلایان به کرونا را آزار می‌دهد تب و بی حالی است، یکی از توصیه‌های کمک درمانی طب ایرانی به درمان ضعف و بی حالی این است که یک قاشق مرباخوری از عسل یا مخلوط آب و عسل با لیمو ترش را هر دو ساعت یک استکان آهسته آهسته بنوشید و یا اگر دیابت ندارید هر شش ساعت یک قاشق مرباخوری شیره انگور را بخورید ، سیب پخته یا آب سیب یا فالوده یا مربای سیب یا هویچ پخته یا آب هویج مصرف کنید؛ قبل از خواب شبانه به مدت ۱۵ یا ۲۰ دقیقه پاها را در آب گرم قرار دهید و اگر تب ندارید بدن را با روغن بابونه روغن مالی کنید.

نواب‌زاده ادامه داد: بدن درد یکی از مشکلاتی است که مبتلایان به کرونا را خیلی آزار می‌دهد، برای درمان بدن درد می توانید ۸ تا ۱۰ سانتی‌متر چوب دارچین را در دو لیوان آب جوش به مدت یک یا دو ساعت دم کنید، بعد از دم کشیدن به آن عسل هم اضافه کنید و هر ۸ ساعت ۶ تا ۸ ساعت یک استکان از این ترکیب بنوشید.

وی بیان کرد: اگر تب ندارید بدن را با روغن بابونه روغن مالی کنید و یا قبل از خواب شبانه به مدت ۱۵ یا ۲۰ دقیقه پاها را در آب گرم قرار دهید همچنین می توانید نصف قاشق چای خوری پودر زنجبیل همراه با یک قاشق چای خوری عسل را مصرف کنید.

نواب زاده تصریح کرد: یکی از مشکلاتی که در حین یا پس از بهبودی سویه‌های مختلف کرونا دیده می‌شود سرفه‌های خشک یا خلط دار است‌؛ برای درمان سرفه خشک می توان یک قاشق غذاخوری به‌دانه را در یک لیوان آب جوش خیس کنید و هر نیم ساعت یک قاشق غذاخوری از آن را بخورید؛ یک قاشق غذاخوری از بنفشه یا ختمی را در لیوان آب جوش به مدت ۱۰ دقیقه دم کنید و هر ۸ ساعت بنوشید.

نواب زاده بیان کرد: سه عدد عناب نیم‌کوب و یک قاشق غذاخوری پودر گل ختمی، سه عدد انجیر و نصف قاشق چای خوری پودر آویشن را با هم مخلوط کنید و با یک لیوان آب جوش بجوشانید طوری که نصف لیوان آب بماند و هر ۸ ساعت از این جوشانده بنوشید.

وی برای درمان سرفه خلط دار خاطرنشان کرد: می‌توانید ۵ عدد عناب نیم‌کوب را با سه سانتی‌متر چوب دارچین با یک و نیم لیوان بجوشانید تا به حجم یک لیوان برسد و هر ۸ ساعت از این جوشانده بنوشید.

نواب زاده یادآور شد: پنج عدد عناب نیم‌کوب را با یک قاشق چای‌خوری پودر ریشه شیرین بیان را با یک و نیم لیوان آب بجوشانید تا به حجم یک لیوان برسد و هر ۱۲ ساعت بنوشید.

منبع: ایسنا

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: سرفه کرونا عناب یک قاشق غذاخوری قاشق چای خوری لیوان آب جوش ۸ ساعت نواب زاده خوری پودر یک لیوان ساعت یک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۰۳۸۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشگیری از دومیلیون مرگ کودکان با استفاده واکسن‌های موجود

مژگان مینوسپهر رئیس گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های واگیر دانشگاه علوم پزشکی یزد گفت:با استفاده وسیع تراز واکسن‌های موجود، می‌توان سالیانه از دومیلیون مرگ دیگرجلوگیری کرد.

وی اظهار داشت: برنامه توسعه ایمن سازی کودکان از اولین و موفق‌ترین برنامه‌های ادغام شده در نظام ارائه خدمات بهداشتی درمانی کشور از سال ۱۳۶۳بوده است.

مینوسپهر خاطر نشان کرد: فراهم آوری امکانات و تجهیزات لازم برای توزیع و نگهداری واکسن، تامین به موقع واکسن و بکارگیری نیرو‌های آموزش دیده در رده‌های مختلف سبب شد که پوشش واکسیناسیون کودکان زیر یکسال از ۳۷ درصد در سال آغاز برنامه به سرعت به بالای ۹۰ درصد در سال ۱۳۶۸ برسد و طی ۱۵ سال گذشته همواره بالای ۹۵ درصد بوده است.

مینو سپهر ادامه داد: از جمله دستاورد‌های تلاش ۵۰ ساله در زمینه واکسیناسیون می‌توان به حذف کزاز نوزادی، کنترل بیماری‌های دیفتری و سیاه سرفه، کاهش چشمگیر موارد شدید بیماری سل در دوره کودکی، حذف سرخک و سندروم سرخجه مادرزادی و عاری شدن کشور از فلج اطفال اشاره کرد.

وی افزود: سالهاست که کشور عاری از فلج اطفال است، سرخک، سرخجه وکزازنوزادی حذف شده اند. بیماری‌های دیفتری، سیاه سرفه و اوریون کنترل شده اند و میزان شیوع حاملان مزمن هپاتیت B به کمتراز یک درصد کاهش یافته است.

مینوسپهر تصریح کرد: به خاطر داشته باشیم جمعیت اتباع، تردد غیر مجاز آنها و باور‌های غلط نسبت به واکسیناسیون و اینکه می‌توانیم با روش‌های مختلف مانند طب سنتی جایگزین مناسب برای واکسیناسیون پیدا کنیم از جمله تهدید‌های این برنامه می‌باشد و امکان بازگشت بیماری‌هایی مانند سرخک، دیفتری، سیاه سرفه و سایر بیماری‌هایی که در این چند دهه کنترل شده است وجود دارد.

 

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • زرشک افین و عناب خوسف در مسیر ثبت در جیاس
  • سریع‌ترین راه‌های از بین بردن بوی سیر دهان
  • اعتبارات درمان ایثارگران ۱۰۰ درصد افزایش یافت
  • (ویدیو) طرز تهیه کرپ سیب‌زمینی سوخاری؛ یک غذای متفاوت و ساده
  • ۵ دمنوشی که برای درمان سرماخوردگی معجزه می‌کند
  • موج مهاجرت پرستاران؛ عمان ۶ برابر ایران حقوق می‌دهد
  • پیشگیری از دومیلیون مرگ کودکان با استفاده واکسن‌های موجود
  • ۵ راه حل خانگی درمان مسمومیت
  • طرز تهیه کرپ سیب زمینی سوخاری؛ یک غذای متفاوت و ساده (فیلم)
  • آموزش آشپزی / روشی خاص برای تهیه و طبخ ماهی کبابی