Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسعود حفیظی گفت: سستی و ضعف بعد از ابتلا به کرونا شایع است که فرد به مرور بهبود پیدا می‌کند، رژیم غذایی مناسب و استفاده از مکمل‌ها برای رفع این ضعف بدنی کمک‌کننده است، همچنین اختلالات حس بویایی بعد از کرونا شایع است که مدتی طول می‌کشد تا این عارضه نیز برطرف شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مسعود حفیظی متخصص بیماری‌های عفونی و مدیر گروه عفونی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد در گفت‌وگو با جهانبین نیوز؛ اظهار کرد: سرفه‌هایی که برای فرد بهبود یافته از کرونا حادث می‌شود چندان نگران کننده نیست و به مرور بهبود پیدا می‌کند، اگر این مسئله برای فرد آزاردهنده شد می‌تواند به پزشک مراجعه کند اما نیاز به مصرف آنتی بیوتیک نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: جنین زنان باردار که مبتلا به کرونا هستند در معرض ابتلا به این بیماری قرار ندارد، اما مادر باید مراقب باشد اگر اکسیژن خون وی زیر 95 شد حتما به پزشک مراجعه کند.
متخصص بیماری‌های عفونی و مدیر گروه عفونی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد ادامه داد: در حال حاضر که سویه اُمیکرون در کشور در حال گردش است، هر گونه تب، لرز و دیگر علائم از این دست باید اُمیکرون تلقی شود مگر اینکه خلاف آن ثابت شود.
حفیظی عنوان کرد: با وجود آنکه مدت‌ها است اعلام شده که مردم برای تزریق دوز سوم مراجعه کنند اما عده‌ای تعلل می‌کنند، این در حالی است که حتی بعد از تزریق دوز سوم واکسن کرونا، امکان ابتلا وجود دارد.
وی خاطرنشان کرد: سرفه‌های طولانی و تنگی نفس بعد از ابتلا به کرونا ممکن است خطرناک باشد و باید حتما درمان شوند.
متخصص بیماری‌های عفونی و مدیر گروه عفونی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد اضافه کرد: خطر سکته یا آمبولی ممکن است از بیماری کرونا ایجاد شود ولی تاکنون هیچ یک از مراجع ذی صلاح این عوارض را برای واکسن تایید نکردند درمجموع خطر حادث شدن سکته یا آمبولی ناشی از واکسن به مراتب بسیار کمتر از بروز این عوارض بعد از ابتلای به کرونا است.
حفیظی بیان کرد: سستی و ضعف بعد از ابتلا به کرونا شایع است که فرد به مرور بهبود پیدا می‌کند، رژیم غذایی مناسب و استفاده از مکمل‌ها برای رفع این ضعف بدنی کمک کننده است، همچنین اختلالات حس بویایی بعد از کرونا شایع است که مدتی طول می‌کشد تا این عارضه نیز برطرف شود.
 
انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: کرونا شایع بعد از ابتلا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۹۵۱۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراف سازنده «آسترازنکا» درباره عوارض این واکسن

شرکت بریتانیایی ـ سوئدی آسترازنکا، کوویشیلد را با همکاری دانشگاه آکسفورد ساخت و تولید آن در دوران همه‌گیری کرونا در مؤسسه سرم هند انجام شد. این واکسن در بیش از ۱۵۰ کشور از جمله انگلیس و هند تزریق شد.

به گزارش تسنیم، یافته‌های برخی پژوهش‌های انجام‌شده در دوره همه‌گیری نشان می‌داد که این واکسن در محافظت مقابل ویروس کرونای جدید بین ۶۰ تا ۸۰ درصد مؤثر است.

با وجود این، یافته‌های پژوهش‌های بعدی نشان داده که این واکسن ممکن است در برخی افراد باعث ایجاد لخته خون شود که می‌تواند مرگبار باشد.

تعدادی از افراد در بریتانیا یک شکایت جمعی را ثبت و اعلام کرده‌اند که این واکسن منجر به بروز مرگ و میر و صدمات شدید منجر شده و در پی دریافت غرامت تا ۱۰۰ میلیون پوند برای حدود ۵۰ قربانی هستند.

در حالی که آسترازنکا ادعای افراد را رد می‌کرد، برای اولین بار در یکی از مدارک دادگاه تایید کرده است که این واکسن در موارد بسیار نادر، باعث سندرم لخته خون می‌شود که علامت اصلی ایجاد لخته خون و تعداد پایین پلاکت خون در انسان است.

دیگر خبرها

  • سروصدای ترافیک برای سلامتی خطرناک است
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • ۵ دمنوشی که برای درمان سرماخوردگی معجزه می‌کند
  • «قلیان اکسیژن» در مرحله آزمایش است/ برای نتیجه‌گیری زود است
  • اعتراف سازنده «آسترازنکا» درباره عوارض این واکسن
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • پیشگیری از دومیلیون مرگ کودکان با استفاده واکسن‌های موجود
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • یک گیاه ضد باکتری برای درمان برخی بیماری‌های عفونی