Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان، با شناسایی و گسترش سویه جدید کروناویروس موسوم به اُمیکرون در اکثر نقاط جهان، همواره توصیه می‌شود که افراد سیستم ایمنی بدن خود را به منظور مقابله با این سویه مسری تقویت کنند. سیستم ایمنی وظیفه دفاع از بدن در برابر میکروارگانیسم‌های بیماری‌زا را بر عهده دارد. اما گاهی، یک عامل بیگانه موفق به غلبه بر سیستم ایمنی بدن شده و فرد را بیمار می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حال حاضر اُمیکرون سویه غالب در کشور است، این سویه در میان کودکان و جمعیت واکسینه نشده شیوع بیشتری داشته و سبب شده تا مراجعات پزشکی به مراکز درمانی افزایش یابد. از سویی دیگر اغلب مراجعات مردم، سرپایی است که به تبع میزان بستری‌ها نیز افزایش خواهد یافت.

آیا مدت زمان قرنطینه برای مبتلایان به کرونا کاهش یافته است؟

 وزارت بهداشت آمریکا مدت ایزوله و قرنطینه را برای شهروندان خود از ۱۵ روز به ۱۰ روز کاهش داده بود، هم اکنون نیز مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها در آمریکا (CDC) اعلام کرده است که این مدت زمان می‌تواند به ۵ روز کاهش پیدا کند. این مرکز در وب سایت رسمی خود نوشته است که افراد مبتلا به بیماری کووید -۱۹ بدون علامت یا بیمارانی که علائم آن‌ها در حال بهبود یافتن است و تب ندارند پس از ۵ روز قرنطینه، باید به مدت ۵ روز دیگر هنگام تماس با دیگران حتماً از ماسک استفاده کنند تا خطر انتقال بیماری به دیگران به حداقل برسد.

بخور آب جوش با اُکالیپتوس بدهیم

حسین کرمانپور، متخصص ریه در گفت‌وگو با خبرنگار فارس با اشاره به درمان‌های خانگی برای اُمیکرون گفت: بهترین کار وقتی است که علایم اولیه مانند خارش گلو و تغییر تناژ صدا پیدا شده است، افرادی که به اُمیکرون مبتلا می‌شوند، یکی از علایم شایع در آن‌ها تغییر تناژ صدا است که دورگه و خش‌دار می‌شود، بهترین کار در شروع علایم این است که خوردن مایعات را افزایش دهیم و قرص سرماخوردگی و شربت دیفن هیدرامین مصرف و استراحت کنیم و بخور آب جوش با اُکالیپتوس بدهیم و تهویه خانه را روزی ۳ بار داشته باشیم.

کرمانپور ادامه داد: باید از غذاهایی استفاده کنیم که بیشتر مایع باشد مانند انواع سوپ و آش و کمتر از فست فود و غذاهای چرب و شیرین استفاده کنیم و نان و لبنیات مانند شیر، ماست و پنیر را به نصف تقلیل دهیم و بیشتر از سوپ و به ویژه سوپ سبزیجات، سوپ گوشت ماهیچه و سوپ سینه مرغ استفاده کنیم.

افزایش ایمنی بدن با تغذیه

سیستم ایمنی سالم به تغذیه‌ منظم و خوب نیاز دارد. مطالعات اخیر نشان داده است افرادی که در فقر زندگی می‌کنند و دچار سوء‌تغذیه هستند، بیشتر در معرض بیماری‌های عفونی قرار دارند.

همچنین شواهدی وجود دارد که نشان می‌دهد کمبود مختلف ریزمغذی‌ها، به عنوان مثال کمبود روی، سلنیم، آهن، مس، اسیدفولیک و ویتامین‌های A ، B6، C وE  باعث کاهش پاسخ ‌های دستگاه ایمنی بدن می‌شود. در نتیجه افزایش ایمنی بدن با تغذیه، روشی اثبات شده است، پس سعی کنید رژیم غذایی خود را به گونه‌ای تنظیم کنید که حاوی تمام این مواد ریزمغذی باشد و حتی اگر به طور مثال فردی هستید که علاقه ای به خوردن سبزیجات ندارید، توسط مصرف روزانه یک مکمل مولتی ویتامین و مواد معدنی، نیاز بدن خود به این مواد را تأمین کنید. همچنین مصرف ویتامین C یکی از بهترین راه ‌های افزایش ایمنی بدن است.

کاهش سرفه با دمنوش‌های بنفشه و آویشن

مینا محمدزاده، کارشناس تغذیه در گفت‌وگو با خبرنگار فارس با تأکید بر اینکه آب نقش مهمی در عملکرد بدن دارد، گفت: لنف، مایعی که در سیستم گردش خون یافت می‌شود، سلول‌های ایمنی مبارزه کننده با عفونت را در سراسر بدن منتقل می‌کند، لنف بیشتر از آب تشکیل شده است، هنگامی که افراد کم آب می‌نوشند، جابه‌جایی مایعات در بدن کاهش می‌یابد که این امر منجر به اختلال در سیستم ایمنی شده و در نهایت فرد بیشتر مستعد ابتلا به عفونت‌های ویروسی خواهد شد.

وی با بیان اینکه فعالیت بدنی برای حفظ سلامتی و داشتن سیستم ایمنی قوی لازم و ضروری است، افزود: ورزش منظم می‌تواند با افزایش گردش خون، عملکرد سیستم ایمنی را تقویت کرده و حرکت سلول‌های ایمنی و سایر مواد شیمیایی را در بدن آسان‌تر کند.

محمدزاده با بیان اینکه مصرف برخی مواد غذایی خاص برای بهبود برخی از علائم بیماری کمک کننده است، بیان کرد: مصرف شربت عسل و آبلیمو، افزودن زنجبیل، دارچین، سیر و پیاز، فلفل سیاه به غذا و مصرف روزانه سیاهدانه در تقویت سیستم ایمنی بدن مفید هستند.

کارشناس تغذیه ادامه داد: از جمله دمنوش‌های مفید در تقویت سیستم ایمنی بدن می‌توان به دمنوش‌های بابونه، نعنا، آویشن، زوفا، چای کوهی و اُکیناسه و گل محمدی اشاره کرد، استفاده از دمنوش بنفشه و آویشن در کاهش سرفه‌ها کمک کننده است.

وی با بیان اینکه مصرف عسل، شیره انگور، سیب و هویج در بهبود ضعف و بی‌حالی و درمان کرونا اُمیکرون در خانه کمک کننده است، افزود: آب سیب و آب زرشک، زنجبیل و عسل در کاهش تهوع و استفراغ مفید هستند و مصرف حریره بادام در کاهش گلودرد کمک کننده است.

قرقره آب نمک در دوران کرونا و سرماخوردگی 

صادق کمالی، متخصص طب سنتی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس با تأکید بر قرقره آب نمک در دوران کرونا و سرماخوردگی گفت: قرقره آب نمک یک روش درمانی قدیمی برای سرماخوردگی بوده است که ممکن است در کنترل همه‌گیری کرونا و کاهش علائم مبتلایان مفید باشد.

وی افزود: بیماران کرونایی در روزهای ابتدایی ابتلا دارای لود ویروسی زیادی در بزاق و حلق خود هستند، قرقره آب نمک برای کم کردن لود ویروس در ناحیه حلق بسیار اهمیت دارد و می‌تواند به طور قابل توجهی عفونت را در دستگاه تنفسی فوقانی کاهش دهد، اگر به کرونا مبتلا شده‌اید، توصیه می‌کنیم این روش بی ضرر را امتحان کنید و با آب ولرم و نمک قرقره کرده و بینی خود را با آن بشویید.

کمالی با بیان اینکه اگر به اُمیکرون دچار شده‌اید برای بهبود مایعات کافی بنوشید، بیان کرد: نوشیدن آب و مایعات نه تنها بدن را از عوارض کم آبی نجات می‌دهد بلکه باعث تقویت سیستم ایمنی بدن و دفع سموم آن می‌شود، اگر نمی توانید آب بنوشید، از نوشیدنی‌های دیگر مانند آبمیوه، چای کمرنگ، دمنوش استفاده کنید.

مصرف میوه را در دوران ابتلا به اُمیکرون فراموش نکنید

متخصص گیاهان دارویی و طب سنتی با اشاره به اینکه مصرف میوه را در دوران ابتلا به اُمیکرون فراموش نکنید و اگر تمایل به خوردن میوه ندارید، از آبمیوه‌های طبیعی استفاده کنید، عنوان کرد: میوه‌هایی که ویتامین C دارند، نه‌تنها سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کنند بلکه میزان التهاب ناشی از عفونت ویروس را نیز کاهش می‌دهند.

وی ادامه داد: در دوران ابتلا به بیماری از انجام فعالیت سنگین بپرهیزید و بیشتر استراحت داشته و بخوابید، داشتن خواب کافی و با کیفیت از نظر روحی و جسمی برای بدن مفید است، برای بهبود خواب کمتر از موبایل و وسایل الکترونیکی استفاده کنید و کافئین کمتر مصرف کنید.

کمالی با بیان اینکه استفاده از بخور در خانه برای تسکین علائم کرونا مؤثر است، خاطرنشان کرد: بخور با ایجاد رطوبت سبب تنفس بهتر، جلوگیری از تراکم بینی، تمیز کردن هوا از آلودگی و ویروس‌ها، کمک به مشکلات سینوسی می‌شود؛ اگر دستگاه بخور ندارید، یک کتری روی حرارت قرار دهید تا بخار آن در فضا پخش شود، استفاده از کتری و جوشاندن آب به باز کردن مجرای تنفسی و بهبود مشکلات سینوسی کمک می‌کند.

متخصص گیاهان دارویی و طب سنتی با تأکید بر اینکه در دوران ابتلا نوشیدن مایعات به‌ویژه نوشیدنی‌های گرم با خواص دارویی توصیه می‌شود، بیان کرد: از دمنوش‌های گیاهی که سبب تقویت سیستم ایمنی بدن شده و در پیشگیری از ابتلا به کرونا مؤثر هستند، می‌توان به آویشن، نعنا، شیرین بیان، گل گاوزبان، رزماری و بابونه اشاره کرد.

تقویت سیستم ایمنی بدن با دمنوش‌های ختمی و زوفا

وی افزود: دمنوش‌های متنوعی برای تقویت سیستم ایمنی بدن وجود دارد و این دمنوش‌ها باعث جلوگیری از ضعیف شدن بدن شده و سبب می‌شوند ویروس‌هایی مانند کرونا و آنفلوآنزا نتوانند بدن را درگیر کنند.

کمالی ادامه داد: دمنوش‌هایی مانند آویشن شیرازی، مرزنجوش، پونه‌کوهی، نعناع، گل پنیرک، ختمی و زوفا، قدومه شیرازی، اسطوخودوس، بابونه، چای سبز، سفید و کوهی، کاکوتی و عناب از جمله دمنوش‌های مناسب برای تقویت سیستم ایمنی بدن هستند و نوشیدن این دمنوش‌ها در دوران ابتلا به سرماخوردگی و کرونا به درمان این عارضه کمک می‌کند.

 متخصص گیاهان دارویی و طب سنتی با اشاره به اینکه دمنوش ترکیبی چوب دارچین و زنجبیل و چای ترش نیز یکی از بهترین‌ها برای تقویت سیستم ایمنی بدن است، بیان کرد: نوشیدن دمنوش ترکیب آویشن شیرازی، پونه کوهی، زنجبیل و عناب هم برای بهبود سرماخوردگی و آنفلوآنزا و کرونا بسیار مؤثر  است و این دمنوش سبب رفع عفونت سینوس‌ها و معده و نیز خارج کردن خلط از ریه‌ها می‌شود.

وی ادامه داد: برای این منظور باید ۳۰ گرم آویشن شیرازی را با ۱۰ گرم از هر یک از این گیاهان و هفت عدد عناب داخل قوری ریخته و پس از اضافه کردن آب جوش به آن صبر کرد تا دمنوش به خوبی دَم بکشد و هنگام مصرف دمنوش، عسل به آن اضافه کرد.

با عسل و لیمو به جنگ سرفه و گلودرد بروید

کمالی با اشاره به اینکه استفاده از مرکبات مانند لیموترش، لیموشیرین، پرتقال و همچنین کیوی یکی از بهترین خوراکی‌ها برای این دسته از بیماران است، عنوان کرد: عسل و لیمو برای درمان سرفه عالی است، مقدار ۳ قاشق عسل را به همراه ۲ قاشق غذاخوری آبلیمو در یک لیوان آب جوش حل کنید تا یک محلول جادویی برای تسکین سرفه و گلودرد در خانه بسازید.

متخصص گیاهان دارویی و طب سنتی با اشاره به اینکه شیر و دمنوش‌های گرم سرفه و گلودرد و سوپ‌ها و آش‌های خانگی بسیار در درمان سرفه و گلودرد توصیه می‌شوند، افزود: بادام و آب پرتقال را فراموش نکنید، بسیاری از مردمان آسیایی این محلول را مؤثر در درمان و تسکین گلودرد و سرفه می‌دانند، بادام‌ها را پودر کرده و در یک لیوان آب پرتقال طبیعی مخلوط کنید و بنوشید فقط آب پرتقال نباید زیاد ترش باشد.

وی با بیان اینکه آویشن و پونه برای گلودرد و سرفه دم کنید، خاطرنشان کرد: آویشن و پونه به دلیل دارا بودن املاح گیاهی و خواص خاص‌شان از قدیم برای درمان عفونت‌ها و برخی بیماری‌ها توصیه می‌شدند که دم کرده این دو با هم برای درمان گلودرد و سرفه بسیار موثر است.

در واقع هرچند واکسیناسیون بهترین راه برای محافظت در برابر کرونا است، با این حال تمرکز بر یک رژیم غذایی خوب و مغذی می‌تواند سیستم ایمنی بدن را به خوبی تقویت کند تا در مقابله با ویروس بتواند عملکرد بهتری داشته باشد.

انتهای پیام/۶۳۱۰۱/

منبع: فارس

کلیدواژه: افزایش ایمنی بدن با تغذیه کاهش گلودرد تقویت سیستم ایمنی بدن در کرونا تقویت سیستم ایمنی بدن دوران ابتلا سرفه و گلودرد کمک کننده گلودرد و سرفه قرقره آب نمک برای بهبود دمنوش ها ا میکرون آب جوش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۶۱۵۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش ۱۰ درصدی تصادفات سالانه با رفع نقاط حادثه خیز از امسال اجرایی می‌شود

 ایمنی در حمل ونقل به عنوان یکی از مهم ترین مسئولیت ها در حوزه راهی کشور به شمار می رود که نقش بسیار موثری در کاهش آثار و تبعات و همچنین افزایش متقاضیان در حوزه حمل ونقل عمومی دارد چراکه اگر ایمنی و امنیت در این بخش افزایش یابد شاهد استفاده بیشتر متقاضیان از ناوگان حمل ونقل عمومی جاده ای ، ریلی و هوایی خواهیم بود بررسی ها نشان می دهد که  تصادفات جاده ای در کشور، سالانه جان هزاران نفر از هموطنانمان را می‌گیرد و بسیاری را برای همیشه با معلولیت درگیر می کند.

هزینه های تصادفات علاوه بر اندوه و سوگ سنگین در غم جان‌های عزیزی که از دست می روند، خسارت های مادی سنگینی بر خانواده‌ها، جامعه، سیستم امداد و درمان، سیستم توانبخشی، و ....تحمیل می کند.

مطالعات بسیاری برای محاسبه همه جانبه هزینه تصادفات انجام گرفته. در یک مطالعه حتی رنج و اندوه و فشارهای روانی حاصله از تصادف را ، تقویم به پول کرده و به هزینه های کمّی و ملموس افزوده اند برآورد هزینه ها، یکی از راه هایی است که ابعاد هولناک سوانح را آشکار و کمک می کند تصمیمات بازدارنده و پیشگیرانه بهتری اتخاذ شود.  طبق بررسی های که انجام شده  ۶۸ هزار و پانصد میلیارد تومان بودجه وزارت راه برای تامین ناوگان و تکمیل زیرساخت های عمرانی و جاده ای کشور در نظر گرفته شده است.

۶۰ درصد تصادفات در ۳۰ کیلومتری ورودی شهرها رخ می‌دهد 

 در ادامه کمال هادیانفر معاون حمل و نقل وزیر راه و شهرسازی در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان با بیان اینکه ۶۰ درصد تصادفات در ۳۰ کیلومتر ورودی شهرها رخ می دهد، گفت: این آمار به رفتار رانندگی از جاده به بزرگراه درون شهری بر می گردد و بی توجهی به کاهش سرعت یا خستگی و خواب آلودگی بر آن تاثیر دارد. از این رو وظایف مربوط به رفع مشکلات حریم جاده و حریم شهر به استانداران محول شده است تا نسبت آن اقدام کنند.

وی با اشاره به اهمیت برگزاری مستمر کمیسیون ایمنی ترافیک و شورای عالی ترافیک تصریح کرد: برگزاری جلسات کمیسیون ایمنی راه ها با حضور دستگاه های عضو بسیار تاثیرگذار است. به طور مثال در جلسه گذشته کمیسیون ایمنی راه‌ها طرح کاهش ۱۰ درصدی تصادفات سالانه ارائه شد و مورد تاکید وزیر راه و شهرسازی قرار گرفت.

همچنین به تازگی هم هادیانفر در یک برنامه تلویزیونی اعلام کرد: برخی از نقاط پر تصادف مربوط به گذشته است و باید توجه داشت که ۴۶ هزار کیلومتر از ۲۷۰ هزار کیلومتر راه موجود در کشور را راه‌های شریانی و برخوردار از جدا شونده و نیوجرسی تشکیل می دهند، اما راه های فرعی بسیاری با استانداردهای مخصوص خود و بدون برخورداری از جداشونده نیز در دست بهره برداری هستند که ارتقای راه ها و تبدیل به دوبانده یا تعریض آنها نیازمند منابع مالی زیادی است.

وی افزود: در جلساتی که با حضور مسئولان سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای و پلیس راهور فراجا برگزار شد، از ۳۲۰۰ نقطه، بالغ بر ۸۸۷ نقطه پرتصادف شناسایی شده است که ۴۱۲ نقطه با منابع داخلی وزارت راه و شهرسازی برطرف شده و ۴۷۵ نقطه دیگر در اولویت برنامه‌های امسال قرار دارد دولت برای برنامه هفتم  ۳ هزار میلیارد تومان برای تسریع رفع نقاط پر تصادف پیشنهاد کرده بود که مورد قبول مجلس قرار گرفت اما در برخی بخش ها ابهامات مختصری برای نمایندگان به وجود آمد که در جلسات برگزار شده این موارد روشن شد و امید است در چند روز آینده به تصویب برسد.

رفع ۴۳۰ نقطه حادثه خیر در کشور

براساس این گزارش همچنین داریوش امانی مدیرعامل سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای  با بیان اینکه طبق آخرین آمارهای اعلام شده از وضعیت نقاط و براساس استاندارد های جهانی و شاخص های ارزیابی شده ۸۸۷ نقطه حادثه خیز داشته ایم گفت: طبق قولی که به وزارت راه وشهرسازی داده ایم تا پایان دولت تمامی این نقاط را برطرف خواهیم کرد در سال گذشته حدود ۴۳۰ نقطه حادثه خیز را برطرف کرده ایم و امسال مابقی این نقاط که حدود ۴۶۰ نقطه است را برطرف خواهیم کرد.

امانی توضیح داد: در حال حاضر برنامه ریزی برای رفع نقاط حادثه خیز و ایجاد روشنایی در برخی از مسیرهای مهم و مه گیر در دستور کار قرار گرفته است منابع سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای محدود است و معادل تنها ۱۰ درصد از منابعی که برای نگهداشت راه نیاز داریم می شود و باید از سایر بخش ها و از منابع مالی دیگر برای این حوزه استفاده کنیم به تازگی جلسه ای در مجلس با حضور همکاران برگزار شد و ایرادات و ابهاماتی گرفته شده بود که در این زمینه مقرر شد نظارت های خود را افزایش دهند.

 در ادامه هم ناصر رزاق‌منش، مدیرعامل جمعیت طرفداران ایمنی راه‌ها، در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی  باشگاه خبرنگاران جوان با بیان اینکه کم‌توجهی آحاد جامعه، افکار عمومی و برخی نهادها و سازمان‌های مسئول ایمنی حمل و نقل و عدم تغییر اساسی و جدی در طرح‌های بازدارنده موجب از دست‌دادن سرمایه‌های ارزشمند انسانی، اجتماعی و اقتصادی در کشور است گفت: رعایت قوانین و مقررات از سوی رانندگان در سفرها و آمد و شدها یک اصل بدیهی است و توجه به مسئولیت اجتماعی‌، گسترش و توسعه فرهنگ صحیح ترافیک در جامعه رسالت و ماموریتی مهم و کلیدی بر عهده دست‌اندرکاران فرهنگی‌، نهادهای ایمنی حمل و نقل و به طور خاص رسانه‌ها و رسانه ملی است.

وی تاکید کرد: ثبت آمار صعودی در سوانح ترافیکی جان باختگان‌، مصدومان و معلولان در طی دو سال گذشته و تعداد سوانح رانندگی در نوروز امسال وهمچنین گزارش‌های روند افزایشی پرداخت خسارت‌های ناشی از حوادث رانندگی در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱، نرخ رو به رشد صدور برگ جرایم تخلفات رانندگی و غیره بیانگر خطر و تهدیدی برای سلامت جامعه و شهروندان است که به نظر می‌رسد تا وضعیت حاضر بیش از این بحرانی‌تر نگشته، باید قدمی اساسی برداشت.

وی گفت: اگر می‌خواهیم آمار‌ حوادث ترافیکی سیر نزولی داشته باشد‌، انتظار است به‌عنوان یک اقدام اساسی و جدی ‌شورای عالی حمل و نقل و ایمنی کشور‌ به ریاست رئیس قوه مجریه به طور مستمر و منظم با حضور مسئولان ارشد دستگاه‌های مرتبط تشکیل و تصمیمات کاربردی اتحاذ شود که می‌تواند در دست‌یابی به اهداف کاهش آسیب‌های انسانی – اجتماعی و اقتصادی نقش آفرین باشد.

او اظهار کرد: امید است با توجه به تکالیف تعیین‌شده در مصوبات قانونی به ویژه برنامه هفتم کشور شاهد به‌کارگیری ظرفیت‌های جدید، طرح‌های نو و مؤثر از سوی دست‌اندرکاران ایمنی حمل و نقل بوده و هر چه زودتر بر این پدیده خانمانسوز و آسیب‌رسان به جامعه‌ غلبه کرد.

مدیرعامل جمعیت طرفداران ایمنی راه‌ها عزم و اراده ملی را در افزایش ایمنی حمل و نقل و سفرهای هموطنان یک اصل بدیهی خواند و دست‌یابی به این امر مهم را در گرو مشارکت جدی همه سازمان‌ها و وزارتخانه‌های عضو کمیسیون ایمنی راه‌های کشور، تلاش و مدیریت جدی‌تر شورای عالی هماهنگی ترافیک شهرهای کشور‌، تقویت سیستم‌های پیشگیرانه ‌و هشداری و توسعه مورد انتظار نظارت‌ها‌، برخورد جدی با رانندگانی متخلف، اِعمال برخی محرومیت و محدودیت‌های اجتماعی و اقتصادی برای متخلفان رانندگی دانست.

او با بیان اینکه ایمنی حمل و نقل مساله‌ای اجتماعی است که دستیابی به آن نیازمند مشارکت همگانی است گفت:  به تدبیر مقام معظم رهبری "جهش تولید با مشارکت مردم" نامگذاری شده، این موضوع اهمیت دو چندان یافته و باید در جلب مشارکت مردم برای دستیابی به حمل و نقل ایمن گام برداشت.

وزارت راه و شهرسازی به عنوان پیشرو در امر مدیریت حمل و نقل و ایمنی کشور، با راهبردهای موثر در ارتقای ایمنی شبکه گسترده حمل و نقل کشور و توجه به فرهنگ‌سازی و آموزش، در ارتقای فرهنگ و رفتار ترافیکی صحیح در ارتقای ایمنی عبور و مرور و حمل و نقل گام بر می‌دارد و مشارکت مردم را در تحقق این شعار به کار خواهد بست.

در انجام این مهم دولت مسئولیت مهم فراهم آوردن زیرساخت‌های ایمن، ناوگان مناسب، آموزش جامع و خدمات امداد و فوریت‌های پزشکی را بر عهده دارد و با توجه به نقش دستگاه‌های اجرایی مرتبط، این موضوع یک رویکرد همگانی را می‌طلبد و همه سازمان‌ها و ارگان‌ها باید در انجام وظیفه ملی و شرعی خود گام بردارند.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی

دیگر خبرها

  • بزرگ‌ترین فرودگاه جهان در دبی/ هلند میزبان آینده‌نگرترین محله دنیا
  • ارتقای شاخص‌های ایمنی صادرات در شرکت پایانه‌های نفتی ایران
  • هوش مصنوعی بی طرف نیست ؛ چشم بسته در جنگ شلیک می کند
  • ۵ دمنوشی که برای درمان سرماخوردگی معجزه می‌کند
  • کاهش ۲۲ درصدی حوادث ساختمان در خراسان جنوبی
  • شاخص‌های ایمنی صادرات در پایانه‌های نفتی ارتقا یافت
  • ۹ میوه مفید برای تقویت سیستم ایمنی بدن
  • ۹ میوه فوق‌العاده برای تقویت سیستم ایمنی بدن
  • بهترین میوه برای تقویت سیستم ایمنی بدن
  • کاهش ۱۰ درصدی تصادفات سالانه با رفع نقاط حادثه خیز از امسال اجرایی می‌شود