Web Analytics Made Easy - Statcounter

متخصصان معتقدند که هیدراته نگه داشتن بدن، تقویت سیستم ایمنی با مصرف غذاها و مکمل‌های مغذی از جمله روش‌های طبیعی برای درمان سرفه است.

به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، شواهد ارائه شده نشان می‌دهد که گونه اومیکرون ویروس کرونا باعث بروز نوع خفیف بیماری کووید -۱۹ می‌شود و معمولاً خطر جدی برای افراد به همراه نخواهد داشت؛ البته در صورتی که علائم این گونه از ویروس کرونا به موقع درمان نشود، ممکن است خطر بروز مشکلات تنفسی افزایش پیدا کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معمولاً افراد مبتلا به گونه اومیکرون علائمی شبیه سرماخوردگی از جمله تب، سرفه، آبریزش بینی و بدن درد را تجربه می‌کنند، البته توصیه شده است که اقدامات پیشگیرانه برای جلوگیری از بروز این نوع بیماری رعایت شود.

نشانه رایج گونه‌های ویروس کرونا چیست؟

ویروس کرونا یک بیماری تنفسی است که می‌تواند باعث بروز علائم خفیف تا متوسط شود، در موارد خاص ممکن است افراد به نوع شدید بیماری کووید -۱۹ مبتلا شوند، در بیمارستان بستری شوند یا جان خود را از دست بدهند. از آنجایی که گونه اومیکرون ویروس کرونا دستگاه تنفسی فوقانی را تحت تأثیر قرار می‌دهد، ممکن است باعث بروز علائمی مانند خارش گلو، گلو درد و سرفه شود. سرفه خشک یکی از علائم رایج ویروس کرونا است، نتایج مطالعات انجام شده نشان می‌دهد که بین ۶۰ تا ۷۰ درصد بیماران علامت دار سرفه خشک را به عنوان یکی از نشانه‌های اولیه بیماری کووید -۱۹ تجربه می‌کنند.

چگونه می‌توان سرفه خشک بیماری کووید -۱۹ را درمان کرد؟

به گفته متخصصان، سرفه نوعی واکنش طبیعی دفاعی بدن برای از بین بردن هرگونه محرک مانند مخاط، گرد و غبار، دود یا آلرژن است، سرفه خشک و مداوم ناشی از بیماری کووید -۱۹ را می‌توان با استفاده از غرغره کردن آب نمک و مصرف داروهای ضد حساسیت که توسط پزشکان تجویز می‌شود تسکین داد. علاوه بر این، هیدراته نگه داشتن بدن، تقویت سیستم ایمنی با مصرف غذاها و مکمل‌های مغذی از جمله روش‌های طبیعی برای درمان سرفه است. در بعضی موارد نیز پزشکان برای درمان سرفه خشک داروهای ضد احتقان را تجویز می‌کنند.

آیا برای درمان سرفه ناشی از بیماری کووید -۱۹ می‌توان آنتی‌بیوتیک مصرف کرد؟

کووید -۱۹ یک بیماری ویروسی است، آنتی‌بیوتیک‌ها نیز هیچ گونه تأثیری بر عفونت‌های ویروسی ندارند و فقط به بهبود عفونت باکتریایی ثانویه کمک می‌کنند. بنابراین متخصصان برای درمان علائم بیماری کووید -۱۹ مصرف آنتی‌بیوتیک را تجویز نمی‌کنند، مصرف آنتی‌بیوتیک در شرایط غیر ضروری باعث بروز مشکلاتی مانند سرگیجه، استفراغ، عفونت‌های قارچی و در موارد شدیدتر باعث بروز واکنش‌های آلرژیک، مشکلات تنفسی و غیره می‌شود.

آیا خود درمانی به بهبود علائم بیماری کووید -۱۹ کمک می‌کند؟

خود درمانی و مصرف دارو بدون مشورت پزشک نه تنها باعث بروز آسیب به ریه افراد می‌شود، بلکه خطر بروز عفونت‌های شدید دستگاه تنفسی را افزایش می‌دهد. مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها در آمریکا (CDC) هشدار داده است که افراد نباید بدون مشورت با پزشک داروی خاصی مصرف کنند یا سی تی اسکن انجام دهند. علاوه بر این، متخصصان اعلام کرده‌اند که مصرف استروئیدها در بیماری‌های خفیف توصیه نمی‌شود، زیرا ممکن است باعث بروز علائم شدیدتر شود.

کد خبر 551039

منبع: ایمنا

کلیدواژه: ویروس کرونا کرونا ویروس کرونا ابتلا به کرونا شیوع کرونا پیشگیری از کرونا کووید ۱۹ شیوع بیماری کووید۱۹ مبتلایان به کووید ۱۹ تشخیص کووید ۱۹ مبتلا به کووید ۱۹ واکسن کووید ۱۹ اومیکرون جهش جدید کرونا کرونا و اومیکرون شدت بیماری کرونا با اومیکرون کرونا و جهش اومیکرون اومیکرون سرفه درمان سرفه سرفه خشک شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق برای درمان سرفه بیماری کووید ویروس کرونا آنتی بیوتیک باعث بروز سرفه خشک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۲۵۷۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصرف الکل‌های سمی در هر اندازه‌ای خطرناک است

رییس بخش مسمومین بیمارستان لقمان حکیم با بیان اینکه بروز علایم مسمومیت با الکل‌های حاوی متانول زمانبر است، گفت: مصرف الکل‌های سمی در هر اندازه‌ای خطرناک است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، شاهین شادنیا، درباره افزایش موارد مسمومیت با الکل‌های سمی، اظهار کرد: اغلب موارد، مسمومیت‌هایی هستند که به بهانه تفریح، اقدام به مصرف مشروبات دست ساز و سمی کرده‌اند.

وی با بیان اینکه در کشور ما تولید و واردات مشروبات الکلی ممنوع است، افزود: الکل‌هایی که به صورت دست‌ساز تولید و یا قاچاق وارد کشور می‌شوند زمینه‌ساز بروز مسمومیت‌های خطرناک می‌شوند.

شادنیا گفت: ماده اصلی در مشروبات الکلی «اتانول» است که در مقدار و مصرف مشخص معمولاً باعث بروز مسمومیت‌های جدی در افراد نمی‌شوند.

رییس بخش مسمومین بیمارستان لقمان حکیم با تاکید بر اینکه مصرف الکل اتیلیک یا اتانول در اغلب موارد سمیت جدی و خطر مرگ و میر برای افراد ندارد، اضافه کرد: صرفاً مصرف بیش از حد این مشروبات الکلی می‌تواند خطرناک باشد.

وی با بیان این موضوع که مشروبات الکلی که به صورت قاچاق وارد کشور و یا به صورت غیرمجاز تهیه می‌شوند خطرات جدی برای مصرف کننده به همراه دارند، ادامه داد: معمولاً افراد سودجو در مراحل ساخت این مواد از الکل‌های حاوی متانول و یا سایر الکل‌های سمی استفاده می‌کنند و همین موضوع زمینه‌ساز بروز مسمومیت شده است.

شادنیا با بیان اینکه به طور کلی مصرف بیشتر از حد مشروبات الکلی حاوی اتانول (الکل اتیلیک) با نشانه‌هایی همراه است، گفت: اختلال تعادل، ناهماهنگی بین فعالیت‌های عضلانی و مغزی، پرخاشگری، خواب آلودگی و یا افت قندخون از نشانه‌های مصرف این مشروبات الکلی است.

وی با تاکید بر اینکه به دنبال مصرف مشروبات الکلی حاوی اتانول و به محض بالا رفتن سطح آن در خون، علایم مسمومیت سریع ایجاد می‌شود، گفت: در مورد الکل‌های سمی و غیر استاندارد مشکل اینجا است که این مواد سمی در فاز اولیه بعد از مصرف نشانه یا علامت خاصی ندارند و وقتی این مواد سمی وارد بدن می‌شوند، شروع به متابولیزه شدن می‌کنند و سپس باعث بروز علایم مسمومیت می‌شوند.

شادنیا با بیان اینکه ایجاد علایم مسمومیت با متانول زمانبر است، افزود: عمده بیماران بین ۱۲ ساعت و یا حتی در مواردی تا ۷۲ ساعت بعد از مصرف این الکل‌های سمی دچار نشانه‌های مسمومیت می‌شوند.

وی با اشاره به اینکه مصرف مشروبات الکلی سمی با درجاتی از اختلال بینایی همراه است، عنوان کرد: افراد به دنبال مصرف اینگونه از مشروبات، معمولاً بعد از چند ساعت به یکباره دچار تاری و یا سیاهی دید می‌شوند. نشانه‌هایی مثل برفکی شدن دید و یا مگس پران و متاسفانه در شرایط وخیم‌تر شدن مسمومیت، کوری مطلق از مهم‌ترین عارضه‌های مصرف مشروبات الکلی سمی و دست ساز حاوی متانول است.

شادنیا با بیان اینکه مراجعه سریع به مراکز درمانی به دنبال مسمومیت با مشروبات الکلی ضرورت دارد، تاکید کرد: بسیاری از افراد با فرض اینکه با گذشت زمان نشانه‌های مسمومیت کمتر می‌شود در همان ساعات اولیه به مراکز پزشکی مراجعه نمی‌کنند، این کار می‌تواند باخطرات جدی همراه باشد، که آسیب‌های چشمی، کوری، کاهش سطح هوشیاری و حتی مرگ از جمله آن است.

وی در پایان با یادآوری اینکه نشانه‌های مسمومیت با الکل‌های سمی با تاخیر بروز می‌کند، افزود: نکته مهم درباره الکل‌های سمی این است که هر فردی که از این مشروبات استفاده کند، دچار مسمومیت می‌شود؛ بنابراین میزان مصرف عامل تعیین کننده در بروز نشانه‌ها و آسیب نیست، مصرف این الکل‌های سمی در هر اندازه‌ای خطرناک است.

دیگر خبرها

  • خواص تخم کتان و دانه کتان برای لاغری و درمان بیماری ها
  • اگر خونتان غلیظ شده این راهکار‌ها را به کار بندید
  • علائم شایع کم کاری تیروئید را بشناسید
  • عوارض اختلال افسردگی مزمن چیست؟/ راهکارهای درمان را بشناسید
  • سمت راست سرتان درد می‌کند؟ این چند روش را امتحان کنید
  • کبد چرب و دردسرهایش
  • ۵ دمنوشی که برای درمان سرماخوردگی معجزه می‌کند
  • پیشگیری از دومیلیون مرگ کودکان با استفاده واکسن‌های موجود
  • مصرف الکل‌های سمی در هر اندازه‌ای خطرناک است
  • مسکن‌ها؛ مهم‌ترین علت بروز سردرد‌های میگرنی!