Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-03@12:19:23 GMT

چه بیماری‌هایی علائمی شبیه کرونا دارند؟

تاریخ انتشار: ۲۸ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۷۲۵۲۰۲

چه بیماری‌هایی علائمی شبیه کرونا دارند؟

به گزارش النهار، سر درد، تب بالا و خستگی از جمله علائمی است که امروزه با ابتلا به ویروس کرونا همراه بوده، همچنین مشابه علائمی است که همراه با بسیاری از بیماری‌های دیگر نمودار می‌شود و ممکن است خطری کمتر از ابتلا به ویروس کرونا نداشته باشد. بنابراین، با وجود شبهاتی که این روز‌ها نسبت به کرونا متمرکز شده، ممکن است بین علائم سردرگمی ایجاد شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به طور کلی، فرد با هر علائمی می‌تواند تا زمانی که علائم خفیف باشد در خانه بماند و تا زمانی که احساس بهتری نداشته باشد خطرناک به نظر نمی‌رسد؛ اما اگر دما خیلی بالا برود و بیمار دچار مشکل تنفسی و افت فشار خون شود، این وضعیت می‌تواند خطرناک باشد و نیاز به مداخله فوری پزشکی داشته باشد، زیرا در آن زمان به احتمال زیاد عفونت ناشی از ویروس کروناست.

چه بیماری‌هایی شبیه علائم کرونا هستند؟

آنفلوانزا: همانطور که در مورد کرونا، شما می‌توانید افزایش دما، درد عضلانی، خستگی، سرفه و تنگی نفس را تجربه کنید. در واقع، علائم ناشی از آنفلوانزا بین روز اول تا چهارم عفونت، یعنی به سرعت ظاهر می‌شود و ممکن است حدود یک هفته ادامه داشته باشد. علائم کرونا بین روز‌های دوم تا چهاردهم پس از ابتلا ظاهر می‌شوند، در حالی که دوره کمون بیماری حدود ۵ روز طول می‌کشد، سپس علائم به تدریج بر خلاف شدت علائم آنفلوانزا از زمان ایجاد عفونت ظاهر می‌شوند.

آمبولی ریه: باعث درد قفسه سینه می‌شود که هنگام تنفس شدیدتر می‌شود. در این حالت ممکن است در معرض مشکلات تنفسی و سرفه قرار بگیرید و در نهایت با خستگی مداوم خون را سرفه کنید.

پنومونی باکتریایی آتیپیک: پنومونی غیر معمول یک عفونت ریه است که توسط ویروس یا باکتری ایجاد می‌شود و می‌تواند منجر به درجه حرارت بالا، سرفه و استفراغ شود.

مالاریا: عفونت پس از ۸ تا ۳۰ روز با تب بالا شروع می‌شود و ممکن است با درد در سر و عضلات، ضعف، استفراغ، اسهال و سرفه همراه باشد.

سل: ابتلا به یک مورد فعال سل باعث سرفه، تب، تعریق شبانه و کاهش وزن بی دلیل می‌شود. این علائم ممکن است خفیف باشند، اما چندین ماه طول می‌کشند که باعث می‌شود بیمار مراجعه به پزشک را به تاخیر بیندازد و عفونت را به دیگران منتقل کند. مانند کرونا، عفونت از طریق قطرات به خصوص هنگام سرفه، صحبت کردن، آواز خواندن یا عطسه منتقل می‌شود.

هپاتیت حاد ویروسی: این عفونت ویروسی کبد در ابتدا کمی شبیه آنفولانزای خفیف به نظر می‌رسد. علائمی که منجر به تب بالا، حالت تهوع، استفراغ، از دست دادن اشتها و خستگی می‌شود./ باشگاه خبرنگاران

منبع: فردا

کلیدواژه: علائم کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۲۵۲۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختراعی که «مرد عنکبوتی» را بی‌اعتبار می‌کند!

یک پیشرفت جدید می‌تواند دستیابی به قدرت خزیدن روی دیوار مرد عنکبوتی را آسان‌تر از همیشه کند. دانشمندان سنگاپور از یک پلیمر حافظه‌دار، چسبی قوی و قابل استفاده مجدد ساخته‌اند که با تغییر دما به سطوح می‌چسبد و از آنها جدا می‌شود.

به گزارش ایسنا، این پلیمر که اپوکسی E44 نامیده می‌شود و در دمای اتاق یک پلاستیک سخت و شیشه‌ای است، پس از گرم شدن، شکلی نرم و لاستیکی به خود می‌گیرد. در این حالت، می‌تواند به شکاف‌های سطوح دیگر نفوذ کند و اگر در همان حال سرد شود، پیوندهای بسیار قوی ایجاد می‌کند.  برای جدا کردن آن تنها کاری که باید انجام دهید، این است که دوباره آن را گرم کنید.

به نقل از نیواطلس، در آزمایش‌هایی که توسط دانشمندان دانشگاه فناوری نانیانگ (NTU) سنگاپور انجام شد، این چسب توانست بر روی طیف وسیعی از بافت‌های مختلف بچسبد و هیچ اثر چسبنده‌ای از خود بر جای نگذارد. از طریق آزمایش، محققان دریافتند که بهترین شکل برای این ماده، مجموعه‌ای از ساختارهای مو مانند به نام فیبریل است که هر کدام چند میلی‌متر عرض دارند.

به عنوان مثال، در یکی از دستگاه‌ها از فیبریل‌هایی با سطح مقطع ۱۹.۶ میلی‌متر مربع (۰.۰۳ اینچ) استفاده شد که هر کدام می‌توانند تا ۱.۵۶ کیلوگرم (۳.۴ پوند) را تحمل کنند. افزودن فیبریل‌های بیشتر، حداکثر وزنی را که ماده می‌تواند تحمل کند، افزایش می‌دهد.

پروفسور جیمی هسیا (Jimmy Hsia)، نویسنده اصلی این مطالعه، می‌گوید: این فناوری برای دستگیره‌های چسبنده و ربات‌های کوهنوردی بسیار مفید خواهد بود و ممکن است روزی به انسان‌ها اجازه دهد مانند یک مرد عنکبوتی واقعی از دیوارها بالا بروند.

با این حال هنوز برای مرد عنکبوتی شدن زود است. این چسب حافظه‌دار کاملا آماده نیست. برای شروع، این چسب باید تا ۶۰ درجه سانتیگراد حرارت داده شود تا از سطح جدا شود که رسیدن به آن دما با استفاده از سشوار یک دقیقه طول می‌کشد. پس از فشرده شدن روی سطح، حدود سه دقیقه طول می‌کشد تا آنقدر خنک شود که در جای خود قفل شود. این دما و سرعت عمل برای بسیاری از کاربردها مناسب نیست، اگرچه ممکن است برای مصارف صنعتی مانند گیره‌های رباتیک که بارهای سنگین را حمل می‌کنند، کار کند، اما محققان می‌گوید که با کار بیشتر می‌توان این محرک‌ها را تغییر داد.

دکتر لینگهو چانگهونگ (Linghu Changhong)، نویسنده اول این مطالعه می‌گوید: یافته‌های ما نشان می‌دهد که کاهش زمان انتظار تا چندین ثانیه‌ امکان‌پذیر است و دما را می‌توان به دمای نزدیک بدن کاهش داد که به طور چشمگیری امکان استفاده از آن در شرایط مختلف را ممکن می‌کند. محرک‌های تغییر ماده از یک حالت به حالت دیگر نیز می‌تواند متفاوت باشد، مانند استفاده از جریان الکتریکی یا نور به جای دما.

در نهایت، محققان می‌گویند که این روش می‌تواند برای ساخت ربات‌هایی که می‌توانند از سطوح بالا بروند یا برای وسایل بالا رفتن مانند دستکش و چکمه برای انسان استفاده شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اختراعی که «مرد عنکبوتی» را بی‌اعتبار می‌کند!
  • علائم فشار خون بالا
  • علائم فشار خون بالا را بشناسید
  • علائم شایع کم کاری تیروئید را بشناسید
  • ۵ دمنوشی که برای درمان سرماخوردگی معجزه می‌کند
  • برای خلاص شدن از آلرژی‌های بهاری چه کنیم؟
  • پیشگیری از دومیلیون مرگ کودکان با استفاده واکسن‌های موجود
  • علائمی که نشان می‌دهد که مشروب تقلبی مصرف کرده‌اید
  • آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد