Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صدای ایران»
2024-05-03@07:26:04 GMT

تاثیر باد در انتشار کرونا

تاریخ انتشار: ۲۳ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۳۹۰۵۹۹

تاثیر باد در انتشار کرونا

به گزارش صدای ایران، متخصصان موسسه تکنولوژی بمبئی هند آزمایشاتی انجام دادند که نشان داد حتی نسیم ملایمی با سرعتی در حدود ۸ کیلومتر در ساعت می‌تواند پخش ذرات ناشی از سرفه را افزایش دهد که در این صورت فاصله اجتماعی را از یک تا دو متر به تقریبا دو تا سه متر، بسته به قدرت سرفه بیشتر می‌کند.

آمیت آگراوال، یکی از نویسندگان این مطالعه، گفت: این مطالعه از این جهت اهمیت دارد که به خطر افزایش عفونتی اشاره دارد که "سرفه‌ی هم‌جهت با باد" ایجاد می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



بر اساس نتایج به دست آمده، توصیه می‌کنیم که در فضای بیرون به‌ خصوص در صورت وزش باد از ماسک استفاده کنید.

با ادامه انتشار سویه دلتا در سراسر ایالات متحده آمریکا، مراکز پیشگیری و کنترل بیماری‌ها توصیه کرده‌اند که حتی افراد واکسینه شده در فضاهای داخلی ماسک بزنند تا از قرار گرفتن در معرض ویروس و انتقال آن جلوگیری شود.

به گزارش ایندیپندنت، راهکارهای دیگری مانند سرفه کردن در آرنج یا برگرداندن سر هنگام سرفه هنوز هم در فضاهای بیرون باید رعایت شود تا انتقال ویروس کاهش یابد. با این حال، راهکارها در مورد این که مردم در فضای بیرون دقیقا چه نکاتی را باید رعایت کنند هنوز چندان واضح نیست.

منبع: صدای ایران

کلیدواژه: انتشار کرونا باد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۹۰۵۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال

به گزارش همشهری آنلاین،‌ کوویشیلد را این شرکت بریتانیایی‌ـ‌سوئدی با همکاری دانشگاه آکسفورد بریتانیا ساخت و موسسه سرم هند تولید کرد. این واکسن در سطح گسترده‌ای در بیش از ۱۵۰ کشور، از جمله بریتانیا و هند، تزریق شد.

یافته‌های برخی پژوهش‌های انجام‌شده در دوره همه‌گیری نشان می‌داد که این واکسن در محافظت مقابل ویروس کرونای جدید بین ۶۰ تا ۸۰ درصد موثر است.

با وجود این، یافته‌های پژوهش‌های بعدی نشان داده که کوویشیلد ممکن است در برخی افراد باعث ایجاد لخته خون شود، که شاید مرگبار باشد.

یک شکایت جمعی در بریتانیا ثبت شده و این ادعا را مطرح کرده است که این واکسن به مرگ و آسیب‌دیدگی‌های شدید منجر شده و در پی دریافت غرامت تا ۱۰۰ میلیون پوند برای حدود ۵۰ قربانی است.

احتمال لختگی خون در بیماران کرونا بسیار بالاتر از دریافت کنندگان واکسن است

در حالی که آسترازنکا این ادعاها را رد می‌کند، برای اولین بار در یکی از مدارک دادگاه تایید کرده است که این واکسن «در موارد بسیار نادر، باعث تی‌تی‌اس (TTS)» یا سندرم ترومبوز همراه با ترومبوسیتوپنی می‌شود، که مشخصه‌اش ایجاد لخته خون و تعداد پایین پلاکت خون در انسان است.

به گزارش نشریه تلگراف، این شرکت در فوریه سال جاری در مدارک دادگاه گفته است: «تایید می‌شود که واکسن آز [آسترازنکا] می‌تواند، در موارد بسیار نادر، سبب تی‌تی‌اس شود. مکانیسم عامل این مسئله هنوز مشخص نیست.»

منبع: نورنیوز

کد خبر 848429 برچسب‌ها خبر مهم كرونا در ايران واکسن کرونا

دیگر خبرها

  • واکنش سپاهان به حواشی پیرمرد حاشیه‌ ساز؛ گویا رگ غیرت شما فقط در برخی موارد بیرون می‌زند!
  • واکنش باشگاه سپاهان به حواشی مرد حاشیه‌ساز
  • فرد هتاک فضای مجازی دستگیر شد
  • فرد هتاک فضای مجازی در چالوس دستگیر شد
  • دستگیری فرد هتاک فضای مجازی در چالوس
  • فهرست شورای وحدت هنوز نهایی نشده است
  • فضای مدارس استان قزوین فرسوده است
  • انسان چه زمانی برای اولین بار سرما خورد؟
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال