Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-05-03@04:44:05 GMT

پوتین علت سرفه‌هایش را اعلام کرد

تاریخ انتشار: ۲۲ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۳۸۱۶۴۹

پوتین علت سرفه‌هایش را اعلام کرد

آفتاب‌‌نیوز :

از آنجایی که ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری روسیه در نشست مجازی گروه ۲۰ افغانستان هم شرکت نکرد، گمانی زنی‌ها پیرامون ابتلای وی به ویروس کرونا بیشتر شد.

به گزارش روزنامه دیلی میل، پوتین، رئیس جمهور ۶۹ ساله‌ای که معمولا ترس از بیماری را کم اهمیت نشان داده و اصرار داشته که از آنتی بادی و ایمنی بالایی برخوردار است، ادعا کرد که تداخل برنامه‌های روزانه‌اش باعث شده تا در نشست گروه ۲۰ شرکت نکند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پیش از این والنتینا ماتوینکو، رئیس مجلس علیای روسیه به پوتین گفت که همکاران نسبت به سلامتی او ابراز نگرانی کرده‌اند.

ماتوینکو پس از مشاهده این اتفاق به پوتین گفت: شما در طول جلسه سرفه می‌کردید. ما نگران سلامت شما هستیم.

پوتین پاسخ داد: نگران نباشید. همه چیز خوب است. نه فقط برای کووید-۱۹ بلکه برای دیگر انواع عفونت‌ها از من آزمایش میگیرند؛ با این حساب همه چیز خوب است.

پوتین گفت: بعد از اینکه در هوای سرد ورزش کردم، احساس سرما کردم. این فقط نتیجه پیاده روی در هوای سرد است. هیچ اتفاق بدی نخواهد افتاد. امیدوارم همه‌ همکاران من سلامت باشند.

ماه گذشته، پس از اینکه تست کووید-۱۹ برخی دستیاران نزدیک پوتین مثبت شد، وی مجبور شد دو هفته را در قرنطینه سپری کند.

پوتین اظهار کرد که واکسن از آلوده شدن فرد به ویروس جلوگیری می‌کند؛ گرچه در آن زمان وی تمام روز را از نزدیک با یکی از دستیارانش که مبتلا به کرونا شده بود، کار کرد.

پوتین افزود: همان طور که مشاهده می‌کنید، همه چیز طبق نظم پیش می‌رود و خدا را شاکریم که مثل فایزر یا آسترازنکا هیچ مشکل و یا داستان غم انگیزی پس از واکسیناسیون اتفاق نیفتاده است. از آن جایی که تصمیم گرفتم از خودم در برابر این بیماری محافظت کنم، واکسن اسپوتنیک را انتخاب کردم. نیروهای ارتش نیز درحال دریافت واکسن اسپوتنیک هستند.

پوتین گفت: پس از اولین دوز، عوارض جانبی خاصی نداشتم. دومین دوز را در میانه روز دریافت کردم و در نیمه شب حرارت بدنم ۳۷/۲ درجه بود. پس از اینکه از خواب بیدار شدم، حرارت بدنم ۳۶/۶ درجه بود.

وی در پایان افزود: من از برنامه واکسیناسیون اجباری حمایت نمی کنم و همچنان بر این باور هستم.

منبع: خبرگزاری ایسنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: ولادیمیر پوتین روسیه ویروس کرونا پوتین گفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۸۱۶۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چند ترفند تربیتی کاربردی برای جلوگیری از لجبازی کودک

بچه‌ها به دلایل مختلفی بدرفتاری می‌کنند، اما شایع‌ترین دلیل آن بی حوصلگی و کسل شدن است. آن‌ها متوجه می‌شوند که رفتارشان تأثیرگذار است، بخصوص اگر بتوانند با استفاده از آن به چیزی که می‌خواهند برسند. گاهی هم میل به قدرت داشتن، دلیل بدرفتاری‌های آن‌ها است، چرا که این روشی است برای کودک تا بتواند تلاش کند و قدرت کنترل خود را اثبات کند. به همین دلیل مهم است که نحوه‌ی صحیح مدیریت این رفتار‌ها را بلد باشید.

به گزارش روزیاتو، راهکار‌هایی که در ادامه از آن‌ها صحبت خواهیم زندگی شما به عنوان پدر و مادر را ساده‌تر خواهند کرد.

۱- با آرامش و خونسردی بیشتری با او برخورد کنید

بچه‌ها اغلب از رفتار والدین خود تقلید می‌کنند، بنابراین باید با آموزش حفظ آرامش و خونسردی به فرزندتان، به رفتار او شکل دهید. اگر زمانی که شروع به جیغ و داد می‌کند، شما هم سرش فریاد بکشید، این رفتار برای عادی و طبیعی خواهد شد. بنابراین، به جای این کار، به او روش دیگری برای مدیریت احساساتش نشان دهید.

۲- به او حق انتخاب دهید تا بتوانید تصمیم بگیرد که دوست دارد چه کاری انجام دهد

حق انتخاب دادن به کودک کمک می‌کند نیاز به قدرت داشتن و کنترل داشتن روی امور خود در او ارضا شود؛ بنابراین مثلاً اگر باید هم اسباب بازی هایش را جمع می‌کرد و هم دندان هایش را مسواک می‌زد، از او بپرسید که دوست دارد اول کدام را انجام دهد.

۳- همیشه تنقلات همراه خود داشته باشید

بدرفتاری کودک بسیاری از اوقات ناشی از گرسنگی او است، بنابراین اگر قرار بود با کودک تان بیرون بروید، با همراه داشتن تنقلات می‌توانید جلوی جیغ و داد کردنش را بگیرید و او را خوش خلق نگه دارید.

۴- او را از پیامد‌های منفی احتمالی کارهایش آگاه کنید

«چون من می‌گویم!» پاسخ خوبی به کودکی نیست که می‌خواهد بداند چرا نباید کاری را انجام دهد. همیشه سعی کنید با فرزندتان صحبت کنید و برایش توضیح دهید که اگر بدرفتاری کند چه اتفاقی ممکن است و چرا نباید برخی کار‌ها را انجام دهد. او را از عواقبی که کارهایش ممکن است داشته باشند آگاه کنید تا بتواند یاد بگیرد و در آینده تصمیمات بهتری برای خود بگیرد.

۵- یک برنامه‌ی روزانه برایش تنظیم کنید و بابت عمل به آن به او جایزه دهید

به فرزندتان کمک کنید که یک برنامه‌ی روزانه‌ی مناسب برای خود داشته باشد، مثلاً ممنوعیت تماشای تلویزیون از یک ساعت مشخص به بعد، کمک به شستن ظرف ها، مسواک زدن و رفتن به رختخواب در ساعتی مشخص؛ و اگر دوست دارید خلاق باشید، می‌توانید برای کل ماه برنامه تنظیم کنید و به فرزندتان بگویید که اگر تمام ماه (یا یک یا ۲ هفته) طبق برنامه عمل کند، می‌تواند به انتخاب خودش جایزه‌ای از شما بگیرد.

۶- تنبیه‌های معقولی برای قانون شکنی هایش تعیین کنید

برای برخی بدرفتاری‌های کودک تان تنبیه‌های معقولی در نظر بگیرید. مثلاً اگر فرزندتان در برابر خوردن سبزیجات مقاومت کرد، به او اجازه‌ی خوردن تنقلات ندهید. یا اگر نمی‌خواست اسباب بازی هایش را جمع کند، اجازه ندهید بقیه‌ی روز را با آن‌ها بازی کند. این شیوه برای کودکانی مناسب است که انجام برخی کار‌ها برایشان دشوار است. با این حال، از تعیین تنبیه‌های نامعقول خودداری کنید. مثلاً اگر نمی‌خواست غذایش را بخورد، او را مجبور به شستن لباس‌ها نکنید.

۷- حواسش را پرت کنید

بچه‌ها گاهی به این دلیل بدرفتاری می‌کنند که احساس بی حوصلگی یا کسل شدن می‌کنند یا کار بهتری برای انجام دادن سراغ ندارند. به همین دلیل، اگر کاری برایش پیدا کنید، بخصوص چیزی که او سرگرم و درگیر کند، حواسش پرت چیز خوبی خواهد شد و دیگر بدرفتاری نخواهد کرد.

۸- از او درباره‌ی نظرش و و راه حل هایش برای مشکلات بپرسید

وقتی فرزندتان شروع به بدرفتاری می‌کند، از او بپرسید که آیا مشکلی دارد یا آیا چیزی اذیتش می‌کند. اگر مشکلی وجود داشت و کودک تان آن را با شما در میان گذاشت، وقت بگذارید و با او درباره‌ی آن صحبت کنید. از فرزندتان بپرسید که نظر و فکری دارد یا به عقیده‌ی او چظور می‌توان آن مشکل را برطرف کرد. اگر پاسخی نداشت، کمی به او کمک کنید، اما یادتان باشد که باید به او این احساس را دهید که این خود اوست که دارد مشکل را حل می‌کند و شما باید حامی و مشوق او باشید.

۹- احساساتش را بپذیرید و سعی کنید به او کمک کنید

به جای اینکه به فرزندتان بگویید بچه‌ی بدی شده یا دارد بدرفتاری می‌کند، می‌توانید به او نشان دهید که او و احساسی که دارد را درک می‌کنید. از آنجایی که احساسات نقش مهمی در رفتار کودک دارند، همیشه پذیرای آن‌ها باشید. مثلاً جمله‌ی ساده‌ای مانند این می‌تواند کمک زیادی به فرزندتان کند: «می فهمم که از اینکه امروز نمی‌توانیم برویم پارک ناراحت هستی، اما هوا خوب نیست».

دیگر خبرها

  • کرملین: فشار آمریکا به متحدان روسیه بی‌نتیجه است
  • شجاعیان در این فصل رکوردشکنی می‌کند!
  • خالدآبادی: کاری به پرسپولیس و بازی‌هایش نداریم
  • ۵ دمنوشی که برای درمان سرماخوردگی معجزه می‌کند
  • تحلیلگر سابق سیا: غرب نفوذ پوتین را دست کم می‌گیرد
  • ترفندهای کاربردی تربیتی برای جلوگیری از لجبازی کودک
  • پیشگیری از دومیلیون مرگ کودکان با استفاده واکسن‌های موجود
  • چند ترفند تربیتی کاربردی برای جلوگیری از لجبازی کودک
  • حمله خرس وحشی به یک دامداری در ایلام و تلف شدن دام‌هایش
  • در مونیخ خبری از صلح نیست؛ ایستادگی هونس پای حرف‌هایش علیه توخل