Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-03@04:14:07 GMT

آیا سرفه خالی نشانه کروناست؟

تاریخ انتشار: ۲۸ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۱۵۴۷۰۱

آیا سرفه خالی نشانه کروناست؟

به گزارش «تابناک»، به نقل از «خبرگزاری صدا و سیما»، از آنجا که همچنان کشور زیر سایه شوم موج جدید کووید-۱۹ به سر می‌برد، پیروی از هنجار‌های اساسی حفظ رعایت فاصله اجتماعی، استفاده از ماسک و حفظ بهداشت برای حفظ سلامتی بسیار مهم است.

جدای از آن، تمرکز باید روی هموارسازی منحنی باشد و بهترین روش در دوره کووید-۱۹ این است که هنگام مشکوک بودن به آلوده شدن به ویروس کرونا در خانه خود را قرنطینه کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این نوع سرفه کردن یعنی گرفتار کرونا شده اید با تشخیص زودهنگام علائم می‌توانید از خود و دیگران در برابر آلودگی و عفونت شدید محافظت کنید. در ابتدا تشخیص علائم ویروس کرونا کمی سخت است، زیرا بیشتر آن‌ها با سرماخوردگی و آنفولانزا طبیعی همپوشانی دارند، اما برخی از روش‌های مطمئن وجود دارد که می‌تواند در تشخیص اینکه آیا سرفه طبیعی یا نشانه‌ای از ابتلا به کروناست کمک کند.
سرفه خشک

سرفه خشک به عنوان یکی از علائم بارز ابتلا به ویروس کرونا در بیشتر بیماران مشاهده شده است. گزارش‌ها نشان می‌دهند حدود ۵۹ تا ۸۲ درصد از بیماران مبتلا به کرونا طی روز‌های اولیه سرفه خشک داشته اند. سرفه خشک یعنی سرفه می‌کنید، اما چیزی مانند بلغم یا خلط ایجاد نمی‌شود. تولید خلط به عنوان نشانه سرفه مرطوب به طور کلی با سرماخوردگی و آنفولانزا ساده همراه است. با این حال، سرفه خشک می‌تواند نشانه آلرژی نیز باشد، بنابراین بهتر است با پزشک خود مشورت کنید یا تست کرونا را انجام دهید.

سرفه مداوم

ترکیبی از سرفه خشک و مداوم در مشخصات ابتلا به عفونت ویروس کرونا قرار دارد. سرفه خشک به طور معمول صدایی کاملا سازگار دارد که در پشت گلو ایجاد می‌شود. ضمن اینکه با تغییر صدا باعث گرفتگی صدا نیز می‌شود. این اتفاق رخ می‌دهد، زیرا مجاری تنفسی با سرفه به طور مداوم در حال تغییر است.
سرفه همراه با تنگی نفس

سرفه و تب همراه با تنگی نفس یکی دیگر از علائم تایید شده ابتلا به ویروس کرونا است. سرفه خشک مداوم فشار زیادی به دستگاه تنفسی وارد می‌کند، اما نباید نفس نفس زدن شود. در صورت اتفاق افتادن آن دیگر این سرفه‌ها از جنس آلرژی‌های فصلی نیست و ابتلا به ویروس کرونا را نشان می‌دهد. تنگی نفس نیز نشانه طولانی شدن کووید است که بیشتر افراد حتی هفته‌ها پس از بهبودی نیز با آن دست و پنجه نرم می‌کنند.
گلو درد

گلودرد در اثر بیماری‌هایی از مسائل غیر جدی تا کرونا ایجاد می‌شود. با این حال، یک علامت کمتر معمول و در افراد مختلف متفاوت است. در موارد ابتلا به کرونا، ویروس با ورود به غشا‌های مرتبط با بینی و گلو باعث تورم آن‌ها شده و منجر به گلودرد می‌شود. درد و احساس درد توسط بیمار “فارنژیت” نامیده می‌شود. در مورد کووید-۱۹ فرد ممکن است علائم دیگری مانند تب، سرفه خشک و خستگی همراه با گلودرد را نیز تجربه کند که در سرماخوردگی و آنفولانزا طبیعی وجود ندارد.
قادر به بوییدن چیزی نیستید

گرفتگی بینی هنگام سرماخوردگی و آنفولانزای طبیعی ناراحتی زیادی ایجاد می‌کند. همراه با آن اگر دچار نابویایی (آنوسمی)، کاهش بویایی (هیپوسمی) یا تغییر بویایی شوید سرفه می‌تواند با کووید-۱۹ همراه باشد. حتی در صورت عدم سرفه بیشترین کاهش بویایی مربوط به ویروس کرونا است.

منبع: تابناک

کلیدواژه: اربعین 1400 اعمال ماه صفر توافق هسته ای موقت حسن میرکاظمی سازمان همکاری شانگهای سرفه کرونایی سرفه ویروس کرونا کرونا اربعین 1400 اعمال ماه صفر توافق هسته ای موقت حسن میرکاظمی سازمان همکاری شانگهای ویروس کرونا کووید ۱۹ سرفه خشک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۵۴۷۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش تغییرات آب و هوایی در گسترش ویروس ها

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از هلث دی نیوز، محققان گزارش می دهند که به نظر می رسد افزایش سطح دی اکسید کربن در جو و فضاهای داخلی عامل اصلی افزایش طول عمر انواع کووید موجود در قطرات ریز معلق در هوا باشد.

«آلن هادرل»، محقق ارشد و دانشیار ارشد علوم آئروسل در دانشگاه بریستول بریتانیا، گفت: «ما می‌دانستیم که کروناویروس مانند سایر ویروس‌ها از طریق هوایی که تنفس می‌کنیم پخش می‌شود. اما این مطالعه نشان‌دهنده یک پیشرفت بزرگ در درک ما از اینکه دقیقاً چگونه و چرا این اتفاق می‌افتد، و مهم‌تر از همه، چه کاری می‌توان برای متوقف کردن آن انجام داد، است.»

در مطالعات آزمایشگاهی، محققان دریافتند که افزایش غلظت دی اکسید کربن در هوا می تواند مدت زمان عفونی ماندن ویروس های موجود در هوا را افزایش دهد.

به گفته محققان، هوای معمولی در فضای باز دارای 400 ppm دی اکسیدکربن است.

بر اساس نتایج منتشر شده، افزایش غلظت CO2 به تنها 800 ppm، بقای ویروس های معلق در هوا را افزایش می دهد.

محققان دریافتند وقتی هوای داخل خانه به غلظت CO2 3000 ppm می رسد- مشابه غلظت یک اتاق شلوغ- حدود ۱۰ برابر بیشتر ویروس بعد از ۴۰ دقیقه مسری تر باقی بماند.

هادرل گفت: «ویروس ها به دلیل اسیدیته کمتر قطرات بازدمی، عفونی شدن خود را از دست می دهند. اما CO2 هنگام تعامل با قطرات مانند یک اسید عمل می کند و به ویروس ها اجازه می دهد در هوای بیشتری زندگی کنند.»

هادرل گفت: «این نشان می‌دهد که باز کردن یک پنجره ممکن است قوی‌تر از آن چیزی باشد که در ابتدا تصور می‌شد، به ویژه در اتاق‌های شلوغ و با تهویه ضعیف، زیرا هوای تازه غلظت کمتری از CO2 دارد و باعث می‌شود ویروس خیلی سریع‌تر غیرفعال شود.»

هادرل افزود: «نتایج همچنین نشان می دهد که چگونه اهداف تغییر آب و هوا که به دنبال محدود کردن سطح CO2 در جو زمین هستند می تواند به کاهش انتشار ویروس های موجود در هوا کمک کند.»

محققان خاطرنشان کردند که علوم هواشناسی اخیر پیش بینی کرده است که غلظت CO2 در جو تا پایان قرن به بیش از 700 ppm برسد.

هادرل در پایان می‌گوید: «داده‌های مطالعه ما نشان می‌دهد که افزایش سطح CO2 در جو ممکن است با افزایش قابلیت انتقال سایر ویروس‌های تنفسی از طریق افزایش مدت زمانی که آنها در هوا عفونی می‌مانند، همزمان باشد.»

کد خبر 6093463

دیگر خبرها

  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • ۵ دمنوشی که برای درمان سرماخوردگی معجزه می‌کند
  • برای نابودی ویروس‌ها پنجره را باز کنید
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • شکار تمساح با دست خالی!
  • پیشگیری از دومیلیون مرگ کودکان با استفاده واکسن‌های موجود
  • موج مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس
  • برای نابودی ویروس‌ها پنجره را باز کنید!
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • نقش تغییرات آب و هوایی در گسترش ویروس ها